Diensten

Eiken en Douglas bijgebouwen

Home 5 Diensten 5 Eiken bijgebouwen laten maken? Wij helpen u

Eiken en Douglas bijgebouwen

Heerlijk toch, die zomeravonden? Met een eiken overkapping geniet u hier nog meer en langer van! Lekker beschut op uw eigen plekje. Wij maken hem graag op maat voor u. Net zoals we ook een schuur, carport of iets anders van hout kunnen maken.

Verleng de zomer met een bijgebouw

Bij het bouwen met eikenhout worden traditionele materialen en ambachtelijke technieken gecombineerd met een origineel en tijdloos ontwerp. Een eiken bijgebouw wordt op uw aanvraag gerealiseerd voor verschillende doeleinden, zoals een carport, poolhouses en overkappingen waarmee u de zomer kunt verlengen.

Naast eiken hebben we in de vorm van Douglas een prijstechnisch zeer interessante optie. Als u voordeliger uit wilt zijn, maken wij uw schuur of overkapping graag van Douglashout.

eikenhouten bijgebouw tuin Helmond

Eindelijk uw eigen overkapping of schuur!

Alles wat wij leveren, maken wij zelf. U kunt dus uw overkapping of schuur precies zo krijgen als u wilt. Met een puntdak of een plat dak, met een lichtstraat erin, in alle soorten en maten. Het wordt dus echt helemaal uw eigen eiken of Douglas bijgebouw. Zeg het maar: welke tuindroom wilt u laten uitkomen?

De prijzen van eiken bijgebouwen

Uiteraard bent u heel benieuwd wat een overkapping of schuur van eiken of Douglas precies kost. Een groot deel van de prijs wordt bepaald door de materiaalkosten. En die worden weer bepaald door de hoeveelheid hout die er nodig is en dus door de grootte van uw schuur, overkapping, carport of poolhouse. Zodra u ons laat weten wat uw wensen zijn, kunnen wij u de prijzen van uw wensen laten weten.

Interesse in een eiken of Douglas bijgebouw?

Neem contact op om een ontwerp te laten maken. Bel naar 06 – 38 19 02 70 of mail naar info@eduardvandeloo.nl.

contact

 

Hortsedijk 69 5708 HB Helmond

Ook uw tuin is maatwerk!

Of uw tuin nu groot of klein is, elk project is maatwerk. Dus van ontwerp tot oplevering, wij realiseren het hele traject op een professionele, creatieve en resultaatgerichte manier. Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren we graag uw tuinwensen!