Diensten

tuinontwerp

Home 5 Diensten 5 Tuinontwerp laten maken? Wij helpen u

Tuinontwerp laten maken

U weet misschien wel ongeveer hoe u uw tuin wilt hebben, maar heel concreet is het nog niet. Totdat u het zwart op wit ziet staan! Laat ons een tuinontwerp maken en u weet precies hoe het gaat worden.

Zo werkt het

Uw tuin is maatwerk! Daarom komen we graag bij u langs zodat we een goed beeld krijgen van het totale buitenproject. Alleen op die manier kunnen we u een passend advies bieden. Tijdens dit kennismakingsgesprek inventariseren we uw tuinwensen. Vervolgens werken wij de besproken ideeën en wensen uit naar een schetsontwerp. Dit concept geeft al een goed beeld van hoe uw tuin er na realisatie uit gaat zien.

In het ontwerpproces is er altijd ruimte voor nieuwe inzichten, ideeën en oplossingen. Zo komen we samen tot een definitief ontwerp. Dus als u een tuinontwerp wilt laten maken, staan wij voor u klaar.

Uw keuzemogelijkheden inzichtelijk

Het begint altijd bij uw wensen. U heeft een bepaald eindresultaat in gedachten en wij kunnen dit voor u op papier zetten. Daarom laat u een tuinontwerp maken. Maar we kunnen u ook helpen door keuzemogelijkheden te bieden op het gebied van planten en materialen.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat u een overkapping achter in de tuin wilt hebben. Maar stel nu dat er ook ruimte is naast de woning. Dan laten wij in een alternatief ontwerp zien hoe dat eruit kan zien, ook al had u hier zelf misschien nog niet aan gedacht.

buitenprojecten tuinontwerp schets1
tuinontwerp schets

Wat kost een tuinontwerp?

We krijgen regelmatig de vraag wat de kosten van tuinontwerp zijn. Natuurlijk ligt het aan de grootte van de tuin hoeveel u uiteindelijk kwijt bent voor de tuintekening. Maar gemiddeld kunt u uitgaan van zo’n € 1.000 exclusief btw. Dan heeft u een perfecte blauwdruk voor de aanleg van uw tuin.

 

Interesse in een tuinontwerp?

Neem contact op om een tuintekening te laten maken. Bel naar 06 – 38 19 02 70 of mail naar info@eduardvandeloo.nl

contact

 

Hortsedijk 69 5708 HB Helmond

Ook uw tuin is maatwerk!

Of uw tuin nu groot of klein is, elk project is maatwerk. Dus van ontwerp tot oplevering, wij realiseren het hele traject op een professionele, creatieve en resultaatgerichte manier. Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren we graag uw tuinwensen!