Technische installaties

Beregeningsinstallatie

Home 5 Technische installaties 5 Beregeningsinstallatie

Beregeningisntallatie aanleggen

Bij aanleg van een nieuwe tuin, is een sproei-systeem eenvoudig in te plannen. Op basis van het tuinontwerp stellen wij een systeem samen dat exact aan de behoefte van de beplanting voldoet. De nieuwe tuin is gemakkelijk bereikbaar en met gebruik van een kleine sleuvenfrees maken we in no time een flink aantal meters geul. In deze geul kan ook de elektra-kabel voor bijvoorbeeld de tuinverlichting gelegd worden.

We laten de sproeiers met de beplanting ‘meegroeien’, waardoor het bereik van geen enkele sproeier in gevaar komt als de beplanting hoger wordt. Dat meegroeien gebeurt d.m.v. telescoop stijgbuisjes, waarop de sproeikoppen kunnen worden gemonteerd. Deze kunnen op verschillende hoogtes worden geplaatst.

Ook in een bestaande tuin

Voor een volgroeide tuin maken we een systeem dat exact op maat is samengesteld met de juiste materialen en sproeiers. Door ondergronds gebruik te maken van polyethyleen-slangen kunnen we elke vorm in de tuin volgen, zonder planten of bomen te beschadigen. Ook een bestaand gazon vormt geen probleem.

Door gebruik te maken van een ingenieus systeem worden de leidingen sleufloos en zonder graafwerk door het gazon getrokken. Beschadiging aan het gazon wordt hierdoor beperkt en al binnen enkele dagen is het gazon volledig hersteld.

contact

 

+31 6 3819 0270

info@eduardvandeloo.nl

Hortsedijk 69 5708 HB Helmond

Ook uw tuin is maatwerk!

Of uw tuin nu groot of klein is, elk project is maatwerk. Dus van ontwerp tot oplevering, wij realiseren het hele traject op een professionele, creatieve en resultaatgerichte manier. Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren we graag uw tuinwensen!