Technische installaties

Tuinverlichting

Home 5 Technische installaties 5 Buitenverlichting | LED tuinverlichting

Buitenverlichting / LED tuinverlichting

LED tuinverlichting is dé manier om uw tuin gezelliger en veiliger te maken. Goed aangelegde buitenverlichting zoals een wandlamp zorgt dat u tot in de late uurtjes van uw tuin kunt genieten, het schrikt inbrekers af en het staat bovendien gewoon erg gezellig. Wij realiseren het voor u op basis van een verlichtingsplan.

Het begint met een verlichtingsplan

Veel tuinen zijn in de avonduren een `black spot`. Wanneer de tuin wordt gezien als een verlengstuk van het huis is er reden te meer om met buitenverlichting die ruimte erbij te betrekken. Het verlichtingsplan is een plattegrond van uw tuin waarin duidelijk in kaart gebracht wordt welke verlichting op welke plaats komt en de daar bijbehorende bekabeling en aansluitpunten.

Van kleine grondspots tot boomspots

Ook in het totale tuinontwerp geven we altijd aan waar boomspots komen om de tuin optimaal uit te lichten. Maar ook de kleine grondspots die als bewegwijzering dienen zetten we erin, net als de wandlamp onder de overkapping.

 

Waarom kiezen voor buitenverlichting?

  • werkt als gids om je weg te vinden;
  • belicht bijzondere elementen in de tuin, zoals een mooie boom;
  • zorgt voor een bijzondere sfeer van de tuin in de avonduren;
  • geeft een meerwaarde aan de tuin door verlenging van het gebruik ervan;
  • creëert een esthetisch licht- en schaduwspel;
  • weerhoudt inbrekers.

Interesse in een buitenverlichting of LED tuinverlichting?

Neem contact op om een offerte met tekening te laten maken. Bel naar 06 – 38 19 02 70 of mail naar info@eduardvandeloo.nl.

contact

 

Hortsedijk 69 5708 HB Helmond

Ook uw tuin is maatwerk!

Of uw tuin nu groot of klein is, elk project is maatwerk. Dus van ontwerp tot oplevering, wij realiseren het hele traject op een professionele, creatieve en resultaatgerichte manier. Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren we graag uw tuinwensen!