Technische installaties

Domotica in de tuin

Home 5 Technische installaties 5 Domotica in de tuin laten maken? Wij helpen u

Domotica in de tuin

Domotica, ook wel huisautomatisering genoemd is het domein van elektronica in en om het huis. Bij domotica draait het niet alleen om integratie van techniek en bediening in en om uw woning, maar ook om de aansturing van buitenaf naar (apparatuur in) uw huis en tuin. Wij leggen alles precies aan zoals u het wilt.

Tuin-automatisering

Domotica houdt in dat sensoren zorgen voor de bediening van allerlei apparatuur via aansturing door een processor of computer. Via domotica zijn de mogelijkheden van de industriële bedrijfsautomatisering toepasbaar geworden in en om particuliere woningen. Inclusief tuin-automatisering, zoals een slimme poort, automatische beregening en tuinverlichting met sensoren. Zelfs een vijverpomp en een fontein: alles is te realiseren met tuin-automatisering

Tuinverlichting en beregening op afstand bedienen

Domotica in de tuin is handig en veelzijdig. Menig moderne tuin is voorzien van nogal wat elektronica: verlichting, een reinigingsinstallatie voor de vijver, een vijververwarming, fonteinen en een beregeningsinstallatie om er een paar te noemen. Door middel van domotica kunt u deze techniek op afstand besturen en beïnvloeden. Soms is dat nodig, soms handig, en altijd erg leuk!

Stel, u bent vier weken op vakantie en het regent aanhoudend in Nederland. Hoe eenvoudig past u dan de instellingen van de beregeningsinstallatie even aan… vanuit uw luie stoel op uw vakantiebestemming! Ook uw tuinverlichting bedienen met uw telefoon is mogelijk met een app.

Interesse in domotica?

Neem contact op om een offerte te laten maken. Bel naar 06 – 38 19 02 70 of mail naar info@eduardvandeloo.nl.

contact

 

Hortsedijk 69 5708 HB Helmond

Ook uw tuin is maatwerk!

Of uw tuin nu groot of klein is, elk project is maatwerk. Dus van ontwerp tot oplevering, wij realiseren het hele traject op een professionele, creatieve en resultaatgerichte manier. Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren we graag uw tuinwensen!