Diensten

Bestrating

Home 5 Diensten 5 Bestrating laten leggen? Wij helpen u

Bestrating laten leggen       

Wilt u bestrating laten leggen? Het aanleggen van diverse sierbestratingen en het verzorgen van grondwerken zijn een onderdeel van onze diensten. Net als grondwerken, zoals bijvoorbeeld het uitgraven van zwembaden, vijvers, sleuven en het maken van funderingen. 

De verharde delen van uw tuinontwerp

Wanneer we een tuinontwerp maken, zetten we daar ook altijd duidelijk in wat de groene delen zijn en welke verharding er is. Zo kunt u ons bijvoorbeeld een terras laten aanleggen of die mooie tuintegels laten leggen die u heeft uitgezocht. Of die keramische tegels van 2 cm dik, die gebakken klinkers of andere hoogstaande materialen. Dat is voor ons allemaal onderdeel van de tuin die we voor u realiseren. Laat ons dus vooral uw wensen weten en wij gaan ermee aan de slag!

grote tuin Helmond
grote tuin Helmond

De kosten van bestrating laten leggen?

Eerlijk is eerlijk: wij zijn geen pure stratenmakers. Voor ons is een sierbestrating leggen geen enkel probleem, maar het is altijd onderdeel van een totaalproject. We doen de hele tuin, niet alleen de bestrating. Daarom kunnen we niet zomaar zeggen wat de kosten zijn van bestrating laten leggen. Dat ligt allemaal aan de andere werkzaamheden die we verrichten voor u. Neem gerust contract op als u een offerte wilt voor uw totaalproject, inclusief uw oprit laten bestraten.

De kosten voor bestrating zijn ook afhankelijk van hoe goed we erbij kunnen tijdens de aanleg. Moet er nog veel voor gebeuren voordat we kunnen beginnen of is alles al gereed? Moeten we 200 meter lopen met de tegels of klinkers of kunnen we alles heel dichtbij krijgen? Hoe makkelijk kunnen we er met machines bij? Of moeten we alles met de hand doen? Zodra u ons laat weten wat uw situatie is, kunnen we een prijs op maat maken voor u.

Interesse in bestrating laten leggen?

Neem contact op om een offerte te laten maken. Bel naar 06 – 38 19 02 70 of mail naar info@eduardvandeloo.nl

grote tuin zwembad Helmond

contact

 

Hortsedijk 69 5708 HB Helmond

Ook uw tuin is maatwerk!

Of uw tuin nu groot of klein is, elk project is maatwerk. Dus van ontwerp tot oplevering, wij realiseren het hele traject op een professionele, creatieve en resultaatgerichte manier. Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren we graag uw tuinwensen!