Diensten

Tuin laten aanleggen

Home 5 Diensten 5 Tuin laten aanleggen? Wij verzorgen de aanleg

Tuin laten aanleggen

Wilt u uw tuin laten aanleggen? Onze experts doen dit met plezier en passie voor u!

Maatwerk speciaal voor u

Of uw tuin nou groot of klein is, elk project is maatwerk. Dus van ontwerp tot oplevering krijgt elk buitenproject onze volle aandacht! Dit doen we op een professionele, creatieve en resultaatgerichte manier. Zo kunt u vol vertrouwen door ons uw tuin laten aanleggen. Kosten daarvan verschillen uiteraard per opdracht. Wij maken graag een offerte voor u op maat.

Vanuit het tuinontwerp leggen we graag de tuin aan zoals u hem graag wilt zien. Wat het beste bij uw woning past, met de ideale materialen. We beginnen met het uitzetten van het maatplan en de hoogtes in de tuin. Vervolgens maken we het grondwerk, de bestrating, schuttingen, overkappingen en als laatste het groen.

Welke tuinen kunnen wij aanleggen voor u?

Eduard van de Loo is gespecialiseerd in alles wat met ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen te maken heeft. Of u nu een landelijk tuinontwerp wilt of u wilt een wilde tuin aanleggen: wij staan voor u klaar. Misschien wilt u graag een siertuin aanleggen of juist een heel strakke tuin aanleggen. Voor ons is het allemaal dagelijkse kost. Laat ons dus gerust weten welk soort tuin u wilt laten aanleggen. 

Na aanleg is onderhoud nodig

Zodra de aanleg gerealiseerd is, kunt u naar hartenlust genieten van uw nieuwe tuin. Maar uiteraard groeit en bloeit alles verder. Daarom is er vakkundig onderhoud nodig om de aanblik van uw tuin naar wens te houden. Onze vakkundige hoveniers verzorgen het onderhoud van uw tuin op basis van onderhoudscontracten of op basis van afroep.

Of u ons nu elke week wilt laten komen voor tuinonderhoud of alleen voor de voorjaars- en najaarsbeurt en de twee snoeibeurten per jaar. Het is allemaal mogelijk volgens uw wensen. Laten we samen eens overleggen, dan komen we vanzelf tot de ideale frequentie.

Interesse in uw tuin laten aanleggen?

Neem contact op om een offerte te laten maken. Bel naar 06 – 38 19 02 70 of mail naar info@eduardvandeloo.nl.

contact

 

 

Hortsedijk 69 5708 HB Helmond

Ook uw tuin is maatwerk!

Of uw tuin nu groot of klein is, elk project is maatwerk. Dus van ontwerp tot oplevering, wij realiseren het hele traject op een professionele, creatieve en resultaatgerichte manier. Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren we graag uw tuinwensen!